Bjørnsgård barnehage, Kapp

OLYMPUS DIGITAL CAMERABjørnsgård barnehage på Kapp oppgraderte uteområdet sitt høst/vinter 2012/2013. Her kan du lese om hva barnehagen syns om prosessen underveis.

Ved barnehagens kontaktperson Nina Hermanrud:

«Vi hadde snakket om utelekeplassen og det store lekeapparatet vårt i flere år. Det hadde lenge vært et tema i forhold til den eksterne sikkerhetsbefaringen som vi har hvert år. Foreldrene hadde flikket på og gjort så godt de kunne for å få det i stand, slik at vi ikke skulle få feil og mangler på det. Noe annet vi syns var en ulempe, var all sanden vi har i barnehagens område. Vi har et stort sandbasseng. Dette må fylles og vendes hvert år, og det blir masse sand inne og klærne til barna blir ødelagt.

Da Svein fra Lek & Trivsel ringte, ble det fart i tankene som ble omsatt fra drømmer og tanker til virkelighet. Jeg nevnte dette med sanden og at vi var lei den, men så ikke helt hvordan vi kunne løse dette. Forslaget fra Svein var plasstøpt gummibark. Dette synes vi virket som en veldig god løsning. Men man kommer ikke utenom snakk om pris…det er mange penger å skulle investere, men jeg tror vi får en kjempeflott uteplass. Da vi først skulle gjøre noe med uteplassen vår, ville vi gjøre det ordentlig. Vi ville sette bort hele jobben til fagfolk. Det er viktig å få apparatene riktig plassert og montert, da det er strenge krav til sikkerhet.

For å være helt sikker på at valget av Lek & Trivsel var riktig, så ringte jeg mange andre leverandører, og bladde i kataloger.  Jeg ringte også referanse på selgeren som ville selge til oss. Det jeg fant ut, var at ingen andre kunne gi meg akkurat den lekeplasspakken jeg var ute etter. Det at Svein fikk gode referanser i forhold til å følge opp i byggeprosessen, var nok det som var helt avgjørende for oss. Det er viktig med god og tett oppfølging. Svein var rask med å komme med forslag og var åpen for innspill. Da det skulle være styremøte, var det ikke noe som kunne stoppe at forslaget skulle ligge ferdig selv med veldig kort frist. Jeg er trygg på at vi får en kjempefin lekeplass og at vi har valgt riktig leverandør:), både i forhold til pris og service. Personalet bare gleder seg, da dette har vært en drøm i flere år. De har fått informasjon underveis, og har fått mulighet til å uttale seg om hva som er best for barna, hva som vil være gunstig å leke med og hva de mener barna ikke vil leke med. Nå skal vi stålsette oss til noen uker uten noe særlig lekeplass, men hva gjør det når vi får en drømmelekeplass etter hvert:)!»