Myhrerskogen borettslag, Skedsmokorset

Borettslaget har oppgradert både apparater og støtabsorberende underlag på to lekeplasser. Her kan du lese borettslagets egen vurdering av samarbeidet med Lek & Trivsel.

Skrevet av borettslagets kontaktperson Caroline Heisholt:

Det er på tide å skrive noen ord (for å takke for samarbeidet) om vår erfaring og opplevelse av å handle med Lek & Trivsel. Jeg fikk nyss om dere via en venn, og fra første stund ble vi godt mottatt av Svein hos dere. Befaring ble avholdt kort tid etter første samtale. Det skal nevnes at Myhrerskogen borettslag i lengre tid hadde undersøkt andre leverandører og priser i forkant av dette, så vi gikk grundig til verks.

Tilbud nr 1 ble hurtig fremskaffet, godt illustrert av dere, og det ble raskt klart at dere er konkurransedyktige på pris, er engasjert og tilstede. Dere ga inntrykk av at dere liker det dere holder på med og var meget lydhøre i forhold til våre behov. Svein jobbet konkret og målrettet for å komme oss i møte – uten å sprekke budsjettet. Jeg vet at det ble jobbet til langt på kveld for å få dette til.

Vi aksepterte tilbudet og gledet oss til å se resultatet. Det tok ikke lang tid å få en dato for når dere ville starte opp eller hvor lang tid arbeidet ville ta – og her ble det ikke lovet noe dere ikke kunne stå inne for. Resultatet ble kjempefint, levert knirkefritt til avtalt tid og pris. Mange vil si dette er en selvfølge, men man har ingen garantier – men hos dere virker ting som de skal!

I alle ledd ble vi tatt godt vare på, så dette har vært en frydefull prosess hvor vi som borettslag har kunnet føle oss trygge på at vi hadde tatt det rette valget. Dere har vært tilgjengelige hele veien. Vi har vært i kontakt også etter ferdigstillelse, og det har vært null problem å få rettet på de småtingene som har dukket opp. Tony har vært vårt kontaktpunkt som prosjektleder under oppføring – og her viser dere at dere har profesjonelle folk i alle ledd. Det er helt tydelig at dere lever av fornøyde kunder:).

Vi vil med glede anbefale Lek & Trivsel til andre borettslag, sameier og barnehager, og ønsker dere en hektisk fremtid for å fornye lekeplassNorge:)!

OLYMPUS DIGITAL CAMERALekekombinasjon

 

 

 

 

 

 

Bilder fra årets prosjekt (2016):

dsc_0093     dsc_0090