Veldre barnehage, Brumunddal

VeldreVeldre barnehage i Brumunddal har oppgradert uteområdet sitt, og her vises noe av resultatet, samt barnehagens tilbakemelding på vårt samarbeid.

Les daglig leder Anita G. Tollefsen sin tilbakemelding til oss:

«Vi er en 4 – avdelings barnehage som har pusset opp uteområdet vårt i samarbeid med Lek & Trivsel, leverandør av blant annet utelekeplassutstyr. Vi er blitt veldig fornøyd så langt med resultatet.

Svein Johansen, Lek & Trivsels selger, kom til barnehagen, hadde en gjennomgang av uteområdet slik det var, hva vi ønsket, og forslag han hadde i forhold til sikkerhet, estetikk og lure plasseringer i forhold til hverandre av leker og aktivitet. Vi fulgte hans innspill, og vi har fått et uteområdet hvor aktivitet er tilpasset området og hvor det er tilrettelagt for rolige områder også.

Vi fikk tilsendt prisoverslag med leveringsdato. Dette ble fulgt stort sett, bare forsinkelse pga været som regnet i strie strømmer. Men etter hvert kom de og fikk lagt plasstøpt gummibark, som vi ble fornøyd med.

Vi har lagt gummibark rundt sklia, med et mønster med dråper i blått på rød bakgrunn, hvor dråpene utvider seg til en blå dam i bunnen av sklia – ser bra ut! Trappa ved sklia ble flyttet, så nå ser det renere, estetisk bra ut, og gresset blir heller ikke tråkket ned på samme måten som tidligere. Nye lekeapparater tilpasset alder og utvikling, samtidig som det er mulighet for sykling og rolig aktivitet også.

Vi anbefaler samarbeidet med Svein og Lek & Trivsel, og vi kommer til å bruke de videre i videre utarbeidelse av uteområdet.

Vennlig hilsen Anita, daglig leder Veldre barnehage AS»

Den originale plasstøpte gummibarken
Slitasjeområdet blir stabilt og renslig med plasstøpt gummibark fra Lek & Trivsel
Plasstøpt gummibark
Området rundt grillhytta blir renslig og stabilt med Lek & Trivsels plasstøpte gummibark.