Vår historie

19 års erfaring har gjort oss til en av Norges mest solide aktører på lekeplass!

Over kjøkkenbordet på Konnerud en vårdag i 1998 avtalte to kamerater at tiden var inne for å starte en bedrift som skulle vise Norge (les: Drammen…) hvordan barna skulle få de morsomste og tryggeste lekeplassene!

Fra kjøkkenbordet gikk veien via egenproduksjon til forhandlerstatus hos Norges daværende største produsent. I 1998 etablerte Lek & Trivsel seg som en av få, om ikke den eneste aktøren i det norske markedet, som uavhengig – det vil si som velger sitt sortiment helt selvstendig. Dette gjør oss helt unike, og gir våre kunder en særskilt mulighet til å velge nøyaktig de materialer og det estetiske uttrykket som de selv ønsker og drømmer om! Alt er selvsagt sertifisert ihht gjeldende regelverk.

Nå, snart 20 år etter den litt forsiktige starten, har Lek & Trivsel opparbeidet seg solid kompetanse med en dyktig stab som yter profesjonell kompetanse hos dem som ønsker og trenger det. Vi er lokalisert i Drammen, og reiser i hele landet, både i prosjekteringsfasen og i gjennomføringen – våre konsulenter og montører arbeider ute i all slags vær!

Vårt mål er å være Norges beste totalleverandør på lekeplass, og vi håper å få muligheten til å vise nettopp deg hvorfor vi er på god vei mot dette målet!

EV013-038 EV013-045